Welkom op de website van Toos Witte

Zie voor meer kunstwerken : www.blanche-art-productions.nl

 

Klik hier voor de laatste update          

 

 

Kalenders en kaarten Toos Witte

Toos Witte wil haar originelen breder toegankelijk maken door middel van(verjaardags)kalenders en kaarten.

De afmeting van de (verjaardags) kalender is 21 x 30 cm. Verkoopprijs 20,95. De kunstkaarten zijn 15 x 21 cm. Verkoopprijs 2,00 (enkele kaart) en 2,50 (dubbele kaart) inclusief envelop.

Mocht u belangstelling hiervoor hebben. Dan kunt u een e-mail sturen naar alexandra@blanche-art-productions.nl of een bezoek brengen in de winkel op de Rijksstraatweg 30 te Hellevoetsluis.

----------------------------

Boek Chantal Houwen

Met trots melden wij u dat eind November 2008 de eerste exemplaren van  Wat als de ware een broer heeft? , geschreven door Chantal Houwen, van de drukpersen rollen. Met op de cover een afbeelding van het kunstwerk (Z.t. - Nr.09) van Toos Witte.

Wij kunnen u het ca. 252 pagina's tellende  Wat als de ware een broer heeft?  aanbieden voor de prijs van  18,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Stuur een mailtje naar alexandra@blanche-art-productions.nl o.v.v. Boek Chantal Houwen en uw adres gegevens. Op het moment dat  Wat als de ware een broer heeft? van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Voor meer informatie...

Toos Witte-Boerlage

Rijksstraatweg 30 - 3221 KA Hellevoetsluis

Tel.nr.: 0181-323808

www.tooswitte-art.nl

of bezoek

www.blanche-art-productions.nl

 

 
 

 
 

 

 
 

 
 

inhoud Blanche Art Productions    -    ontwerp Koos van Marion